Meld je aan!

Meld je aan bij de Rouwwerkplaats

Samen rouwen en hervinden
Welkom bij de Rouwwerkplaats, een warme en ondersteunende gemeenschap voor mensen die rouwen na het verlies van een kind en op zoek zijn naar een plek van begrip, troost en zingeving. Hier bieden we een veilige haven waar je jouw emoties kunt delen, je verlies kunt verwerken en nieuwe manieren kunt ontdekken om betekenis te geven aan het leven na zo’n diepgaand verlies.

Waarom de Rouwwerkplaats?

  • Ondersteuning: Ons team van deskundige begeleiders en medeleden staat klaar om je te ondersteunen in deze moeilijke tijd. We begrijpen het intense verdriet dat gepaard gaat met het verlies van een kind en zijn er om je te helpen.

  • Gemeenschap: Bij de Rouwwerkplaats maak je deel uit van een gemeenschap van mensen die dezelfde pijn en uitdagingen ervaren. Hier kun je anderen ontmoeten die begrijpen wat je doormaakt.

  • Zingeving: Samen met ons kun je werken aan het vinden van betekenis in je leven na het verlies van je kind. We bieden begeleiding, nodigen je uit om activiteiten te verrichten voor de Stichting en aanvullende hulpmiddelen om je te helpen een pad naar herstel en zingeving te vinden.

Hoe kun je meedoen?
Meld je eenvoudig aan bij de Rouwwerkplaats en je krijgt toegang tot:

  • (Online) bijeenkomsten: Doe mee aan (virtuele) bijeenkomsten waar je jouw gevoelens kunt delen, steun kunt vinden en waardevolle inzichten kunt opdoen van anderen die hetzelfde doormaken.

  • Resources en ondersteuning: Toegang tot informatie, bronnen en professionele begeleiding om je te helpen bij je rouwproces.

  • Gemeenschap: Word lid van onze gemeenschap van medeleden die elkaar ondersteunen en begrijpen.

Aanmelden is eenvoudig.
Vul het aanmeldingsformulier in en sluit je aan bij de Rouwwerkplaats. We zijn hier om je te helpen bij het hervinden van betekenis en verbinding, zelfs na het diepste verlies. Samen kunnen we de weg van rouw bewandelen.

Aanmelden bij de Rouwwerkplaats is kosteloos en verplicht je tot niets. Je privacy en comfort hebben onze hoogste prioriteit.

We heten je van harte welkom in onze gemeenschap van begrip en heling.
Samen staan we sterker!

    Scroll naar boven