Alles over ons

“Een kind verliezen is onbeschrijfelijk,
maar samen kunnen we de herinneringen laten voortleven"

Wij zijn er voor ouders, broers en zussen van een overleden kind en helpen hen bij de verwerking van hun verlies, onder andere door het schrijven van hun verhaal ter herinnering aan het overleden kind. Wij hebben een eigen uitgeverij.

Missie
Wij helpen ouders, broers en zussen van een overleden kind op allerlei manieren, door steun bij het schrijven van hun verhaal en lotgenoten bijeenkomsten.

Dit willen we oplossen
Elk overleden kind verdient een monumentje in wat voor vorm dan ook. Ouders en hun andere kinderen in het gezin helpen we dit te creëren. Ook proberen we ouders en broers en zussen een nieuw perspectief te bieden na de dood van een kind.

Dit is waar we trots op zijn
Onze 80 vrijwilligers die zich keihard inzetten, en onze eigen uitgeverij.

Dit willen we bereiken
Wij hopen vaders, moeders, broers en zussen van een overleden kind te kunnen helpen bij het verwerken van hun verlies. Samen schrijven we de verhalen op en brengen deze uit in een boek via onze uitgeverij. Hiervoor organiseren we bijeenkomsten voor zowel ouders als kinderen, in samenwerking met (kinder) psychologen gespecialiseerd in rouw.

Voor ontmoeting met lotgenoten bieden wij verschillende activiteiten, kampen en evenementen en we hebben een hulplijn voor ouders. Want een kind dat overleden is, is nooit voorbij!

Scroll naar boven